2018. július 31., kedd

2018. augusztus hónap energiái: A szorgos munka meghozza gyümölcsét

A hónap egy kis Marsos feszültséggel kezdődik, amit szerencsére a Vénusz jegyváltása hamar ellesúlyoz. Hetedikétől kezdve pedig egymást követik az újító Uránusz, a hírnök Merkúr és a tetterős Mars irányváltásai, és ezt színesítik az augusztusi holdesemények, ismét egy fogyatkozással kiegészülve. Aki felvállalja az augusztus hozta lelki munkát, érlelődést, garantáltan arathat szeptemberben😉

Kép forrása: szivtanc.eoldal.hu

Augusztus 2-án a harcias, aktív Mars és a robbanékony Uránusz egy igen kihívó fényszögkapcsolatba kerülnek egymással. Ezért meglehetősen robbanékonynak érezhetjük magunkat augusztus első hetében. Mindenképp godoljuk át többször reakciónkat a különböző feszült szituációkban. Érdemes jobban odafigyelni a közlekedésben is, a technikai eszközökkel való munka során, illetve minden komoly vagy fontos munkánkat ebben az időszakban inkább kétszer átellenőrizni. 

Augusztus 7-én a Vénusz hazatér a Mérlegbe. Ezzel az alkalmazkodásra, belső rendünkre és mások támogatására kerül a hangsúly. Ha életmódváltást tervezgetünk, ennek különösen kedvezhet a Mérleg Vénusz időszaka; például fogyókúrák, léböjtkúrák, edzések, kozmetikai kezelések megkezdésének. 

Szintén augusztus 7-én a forradalmi Uránusz hátráló mozgásba kezd és ez így is marad egészen 2019. januárjáig. Célja, hogy a megkövesedett dolgainkat gyors fordulatokkal kipucolja és utat nyisson az újnak. Az elkövetkezendő 6 hónapban szembesülünk azzal, hogy mennyire tudjuk pozitívan felfogni az életünkben beálló változásokat, valóban szabadok vagyunk-e döntéseinkben, vagy továbbra is erősen kötnek-e még minket a vágyak, anyagi javak. Most elérkezik az idő az uránikus „felébredésre”, kitörésre. 

Augusztus 11-én Újhold és részleges napfogyatkozás következik az Oroszlánban. A harmadik fogyatkozással és a 7 retrográdban mozgó bolygóval egyértelműen 2018. csúcstartója lesz ez az Újhold. Az Oroszlán mindig a szívből érkező impulzusokból hoz újabb és újabb üzeneteket nekünk. Ha hozzá tudunk (merünk!) férni az szívünkben lakó energiához, akkor harmóniába kerülhetnek érzelmeinkkel a gondolataink (Merkúr) és a tetteink (Mars) is. Az új holdciklus tetemes mennyiségű teremtőerővel is megajándékoz bennünket, aminek kifejezésétől -az Oroszlán önbizalmának köszönhetően- még a kritika sem tántoríthat el minket. 

Augusztus 19-én az Oroszlán 11. fokáról a mi hírnök Merkúrunk kb. 3 hetes hátrálása után ismét előre kezd haladni. Így kitisztulhat a kép előttünk, hogy döntést tudjuk hozni egy fontos kérdésben, ami eddig túl zavaros, túl bizonytalan volt. Újra fellendülhet a kereskedelem, jöhetnek a szerződéskötések és az utazások körüli késések, bonyodalmak is redukálódni fognak. Ráadásul a Jupiter és a Neptunusz között ugyanezen a napon létrejövő fényszög segíteni fog nekünk, hogy kreatívak, intuitívak és kellemesen érzelmesek lehessünk a Merkúr irányváltásának napjaiban. 

Augusztus 23-án a Nap átlép a Szűzbe. Isten életesse a Szüzeket!🎉 Ez bizony az aratás időszaka lesz mindenkinek. Illetve felkészülés az őszre, mely egyfajta révbe érést jelent. A Szűz havának az eddigi munkánk és mások munkája (!) iránti alázatot kell megerősítenie. Legyünk ezekben a kérdésekben tudatosak! 

Augusztus 26-án Telihold lesz a Halak jegyében. A Mars retrográd utolsó napján ezen Telihold formájában kapunk egy gyógyító elixírt az Univerzumtól. Ugyanis a Halak (Hold) a lelki, érzelmi oldalunkat ápolja, míg a Szűz (Nap) fizikai testünkben és materiális dolgaink között szeretne rendet teremteni. A Telihold többi szereplőjének köszönhetően leginkább kapcsolatainkon keresztül fogunk szembesülni azzal, hogy mely szinten van még tiszítandónk... Hiszen test, lélek és szellem egysége adja az egész-séget. 

Augusztus 27-én a Mars is irányt vált és újra „egyenesbe“ fordul. Körülbelül 2 hónapon keresztül hátrált az Égi Harcos, ami esetében szokatlanul hosszúnak számít. Belül mindannyian számos harcot megvívtunk: de vajon sikerült-e valóban felszabadítani magunkat az egós kötöttségek alól? Az előttünk álló 6 hétben fogjuk tudni felismerni, hogy az ez ügyben esetlegesen elhibázott akcióinkat hogyan tudjuk korrigálni. 

Kellemes és energetikailag hasznos, az aratást jól előkészítő augusztust kívánok Nektek!💖 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése